ПОГЛЕДНЕТЕ ЗОШТО ОВА ВИДЕО ИМА 5 милиони прегледи во 24 часа!

Loading...

Храбра мачка спаси момче од напад од куче!Вакви приказни слушаме најчесто за тоа како куче спасило нечив живот. Но овој пат тоа не е така.
Во овој случај главниот јунак е една мачка.
Безбедносните камери снимиле навистина необичен и редок случај во кој една мачка спасила момче од двојно поголемото кучето на соседот, кое го нападнало момчето што се возело во предниот дел на куќата на велосипед.
Благодарение на брзата реакција на мачка, момчето поминало само со полесни повреди.
Видеото стана вистински хит, и за помалку од 24 часа кој го погледнале повеќе од четири милиони луѓе.
Видеото предизвика голем интерес и во медиумите  и телевизијата АБЦ во домот на четири годишно момче Џереми и неговата храбра мачка Тара, испратила тим од новинари за да дознат повеќе за овој настан.
Сепак, оваа приказна има трагичен крај за кучето на соседот, бидејки било затворено 10 дена по што било еутанизирано.
Погледнете го видеото:Вакви приказни слушаме најчесто за тоа како куче спасило нечив живот. Но овој пат тоа не е така.
Во овој случај главниот јунак е една мачка

loading...
Loading...