Полицаец оди на работа ГОЛ и го прашуваат…

Loading...

Полицаец оди на работа гол. Го прашуваат:Полицаец оди на работа гол. Го прашуваат:- Што се случи, Васко, зошто си гол?- А да… вчера бев во ноќен клуб…- И???- И играв, играв и се беше во ред…- И???- И тогаш диџејот ја запира музиката и вели: „Сега ќе го изгаснам светлото 30 секунди и сите мажи да се соблечат!“- Интересно! И потоа?- Диџејот повторно рече: „Сега ќе го изгасам светлото 30 секунди и сите девојки да се соблечат!“- И !!!- Ги пали светлата и сите девојки беа голи!- Супер!- И тогаш диџејот рече: „сега ќе го изгасам светлото и сите мажи на работа!“- А ти…- И јас дојдов на работа!Полицаец оди на работа гол. Го прашуваат:- Што се случи, Васко, зошто си гол?- А да… вчера бев во ноќен клуб…- И???- И

loading...
Loading...