Полицаец запира автомобил за проверка…

Полицаец запира автомобил за проверка…Полицаец запира автомобил за проверка.– Добро вечер! – вели полицаецот.– Дооообрро вечер – одговара возачот на возилото.– Вие како да сте пиеле алкохол ми се чини?– Пиев, пиев… дааа…– Што пиевте и колку?– Па денес ја мажев ќерката и пред церемонијата со пријателите испивме по неколку ракии за храброст, потоа во црквата пиевме вино, во ресторанот шампањ и после толку ги измешавме што веќе не се сеќавам. Ама испивме и по неколку литри пиво и пак ракија.– Вие се зафркавате ли со мене? Не ли гледате дека ве запира полицаец за проверка и за алкохолен тест?– А вие не ли гледате дека колата ми е од Англија и жена ми е зад воланот!?Полицаец запира автомобил за проверка.– Добро вечер! – вели полицаецот.– Дооообрро вечер – одговара возачот на

Пронајдете не на следниве мрежи: