Полицијата го уапси познатиот македонски актер Кили

Loading...

Утринава од страна на полицијата е уапсен познатиот македонски актер Кирил Поп Христов-Кили. Кили е уапсен заедно со неговиот брат, поради нелегално поседување на дрога. 
Според неофицијалните информации на Пресс24, актерот бил фатен со поголемо количество на наркотични средства. 
Сеуште нема никакви официјални информации од полицијата.
Детали се очекуваат за подоцна.Кили е уапсен заедно со неговиот брат, поради нелегално поседување на дрога. 
Според неофицијалните информации на Пресс24, актерот бил

loading...
Loading...