Поминале покрај автопат и забележале фрлен куфер: Тоа што се наоѓаше во внатрешноста ИМ ГИ ЗГРОЗИ ЖИВОТИТЕ!

Брутално убиено дете било пронајдено во куфер што бил фрлен покрај автопат.Според медиумите, досега е потврдено само дека детето е убиено, а поради тоа што телото е во распаѓање, не може да се утврди ниту полот, ниту староста, ниту може да се издвои ДНК.
Единствено се знае дека детето било брутално убиено и под ужасни околности, а староста се проценува помеѓу три и пет години.
Куферот, пронајден покрај автопатот, бил фрлен пред два месеци.
Полицијата ја фотографирала облеката на детето и очекува некој да ја препознае.
Според медиумите, досега е потврдено само дека детето е убиено, а поради тоа што телото е во распаѓање, не може да се утврди ниту полот, ниту старо

Пронајдете не на следниве мрежи: