После страшната несреќа, паднала во кома: Две години подоцна се случува чудо!

Честопати една несреќа, прати друга. Овие зборови добиваат потполно ново значење кога се во прашање личните судбини. Таков е случајот и на Liz Mitchell, која за кратко време ги проживеала сите граници на незамисленото. Многумина оддамна би се откажале, но оваа жена е поинаква, единствена.Се започнало 2012 година кога Liz си играла со своето куче на балконот. Во една прилика, оградата пукнала, паѓала од 5 метри висина и си го скршила вратот.
Пет дена била во кома, кога се разбудила ја чекало една страшна вест, а тоа било дека ќе остане неподвижна. Во тоа време нејзиниот дечко Brian и давал огромна подршка и бил постојано до неа.
Меѓутоа, чудото се случило подоцна. Кога добил повик од болница му било кажано дека Liz има болки во нозете. Кога стигнал таму, доживеал момент кој никогаш нема да го заборави. Liz ги мрдала своите нозе!
Од тој ден Liz  станала се похрабра и похрабра, напорно вежбала и напредувала секој ден. Две години после страшната несреќа, Liz и Brian си ја исполниле совојата голема желба – заедно да танцуваат на својата венчавка!Се започнало 2012 година кога Liz си играла со своето куче на балконот. Во една прилика, оградата пукнала, паѓала од 5 метри висина и си го скршила

Пронајдете не на следниве мрежи: