Последен состанок помеѓу екс заљубена двојка…

Loading...

Последен состанок помеѓу екс заљубена двојка…Пред да се разделат решиле јако да се исексат за крај…тргнале со кола накај Шапка , ама ладно , снег , виулица и решиле да застанат кај кривината кај Лисец ….се исексале добро …двајцата задоволни …..ама дечкото замислен !!! -Добро што ти е сега ,нели добро ни беше?? вели таа. -Се  е ОК , ама имам една гооооооолема желба која сакам да ми ја исполниш !! вели тој. -Е ај, кажи чим е за последен пат дај ке ти ја иполнам!! -Е, па сакам да ми направиш Снешко !! Излегла женската надвор од кола се мачела, тоа ладно,снег ветар сирота одвај го направила и целата смрзната влегла во кола ………. -Брррр, брррр, абе ,се во ред еве направив , ама што ти е штосот со Снешко а??? Мора да ми кажеш…. ЕЕЕ драга моја , после толку години одење ти веднаш ке ме заборавиш , по сексот па ич нема да ме запамтиш ….. ама по Снешко што го направи цел живот ќе ме памтиш !!!! Пред да се разделат решиле јако да се исексат за крај…тргнале со кола накај Шапка , ама ладно , снег , виулица и решиле да застанат кај кри

loading...
Loading...