Поставиле камера на гробот на еден старец, а она што го снимиле ГИ ШОКИРАЛО!

Дека на светот навистина постојат секакви, чудни луѓе, доказ е и ова видео кое ќе можете да го видите во продолжение.Имено, едно семејство одлучило да сними што навистина се случува на гробот на еден починат старец, а она што го снимиле било нешто сосема неочекувано.
Камерата забележала една девојка која од еден гроб краде свежо посадено цвеќе и за работата да биде уште полоша, тоа го направила дури цели 16 пати. На крајот успеале да ја снимат и да ја предадат на полицијата.
Погледнете го видеото…

 
Kamera na grobu kradljivci by coolPickИмено, едно семејство одлучило да сними што навистина се случува на гробот на еден починат старец, а она што го снимиле било нешто сосема неочекува

Пронајдете не на следниве мрежи: