Потресно: Последен танц на мајката со синот на неговата венчавка!

Loading...

Иако Мари Ен(62) била на смртна постела таа сепак за венчавката на синот успеала да стане од инвалидска количка. Имено, на неговата венчавка и покрај својата тешка болест сепак успеала да заигра. 
Нивниот танц не оставил никого рамнодушен. А само три дена после венчавката таа починала…
-Одлучноста и упорноста и помогнале на Мери во својата последна желба: да заигра со синот на неговата венчавка, само три дена пред да умре. 
Погледнете го видеото. 

 
Имено, на неговата венчавка и покрај својата тешка болест сепак успеала да заигра. 
Нивниот танц не оставил никого рамнодушен. А само

loading...
Loading...