Пресечете го пилето на осум дела за помалку од минута!

Понекогаш толку многу се мачите  со сечењето на цело  пиле, па поради тоа се одлучувате да купите исчистено? Така беше до сега, но по ова видео  работите веројатно ќе ви  изгледаат сосема поинакви. Купивте цело пиле, но искрено, не знаете баш со него? Каде и како да почнете да го сечете. Како да не се извалкате, и по можност да не се исечете… Сите ние знаеме дека  цената на исчистените делови пилешко се поскапи  кога ги купуваме посебно, но сепак, чистењето  толку ви оди на нерви што побрзо ќе дадете некој денар повеќе отколку да се мачите?
Досега во принцип  сте избегнувале да купувате  цело пиле бидејќи мислевте дека без месар  не можете да го  исчистите, но дефинитивно не сте во право.
Со овој водич кој ви носи неколку едноставни совети, ќе се уверите како воопшто не е тешко да исчистите цело пиле. Се што ви е потребно се ножици, добар нож и даска!Купивте цело пиле, но искрено, не знаете баш со него? Каде и како да почнете да го сечете. Како да не се извалкате, и по можност да не се исечете..

Пронајдете не на следниве мрежи: