Претворете ги старите фармерки во нови секси шорцеви

Пред да ги фрлите старите фармерки, погледнете го видеото, можеби од нив ќе можете да на правите убав и летен шорц во кој ќе изгледате неодоливо и секси.Постојат само неколку трикови и едно видео кое ќе ве направи експерт за 5 минути.
1. Секогаш одберете фармерки кои се малку пошироки. Од претесните цефка фармерки тешко дека ќе направите шорцеви. Припиените ногавици само ќе ви ги пресекуваат бутовите и ќе изгледате смешно.
2. Измерете го внатрешниот раб. Тој секогаш треба да биде долг барем 7-8 сантиметри за да ја избегнете катастрофата.
3. Задолжително исцртајте линии со креда. Во спротивно, ќе сечете и ќе ги рамните рабовите со часови.Постојат само неколку трикови и едно видео кое ќе ве направи експерт за 5 минути.
1. Секогаш одберете фармерки кои се малку пошироки.

Пронајдете не на следниве мрежи: