Пријде на згодна девојка за да ѝ го поправи автомобилот, а потоа следуваше ОВА!

Веруваме дека повеќето мажи се нашле во ваква ситуација. Здогледуваат убава и згодна девојка, тргнуваат да ѝ се додворуваат…Потоа следи онаа реченица која никогаш не сакаат да ја слушнат: „Имам дечко“.
Секако дека разочарувањето е грозно, но недоволно да се направи нешто лудо.
Изгледа тоа не важи за Мелвин Грег, кој во едно видео покажа како се однесува секој пат кога ќе открие дека некоја девојка е зафатена.

Погледнете го видеото:
Evo kako se momak ponasa kada sazna da je cura… by coolPickПотоа следи онаа реченица која никогаш не сакаат да ја слушнат: „Имам дечко“.
Секако дека разочарувањето е грозно, но недоволно

Пронајдете не на следниве мрежи: