Пробајте да не се насмеете: Што ќе се случи кога ќе измешате вино и хелиум?

Изгледајте го  видеото  до крај, слатко ќе се изнасмеете!Сте се запрашале ли  некогаш  што  ќе се случи  доколку  измешате алкохол и  хелиум. 
Во  видеото подолу можете да видите  како  изгледа и звучи тоа.
Погледнете:
Сте се запрашале ли  некогаш  што  ќе се случи  доколку  измешате алкохол и  хелиум. 
Во  видеото п

Пронајдете не на следниве мрежи: