ПРОДАВАЧКАТА ТВРДИ: „Непознат маж ми влезе во продавница и започна да ме допира по“…

Синоќа околу 22 часот З.С (41) од Сребреник, ја викнала полицијата пријавувајчи дека непознат старец започнал да ја напаѓа на работното место.Имено непознатиот човек бил во алкохолизирана состојба влегол во продавницата и започнал З.С да ја допира по нозете и задникот.
Во тој момент З.С успеала да се оттргне од насилниот старец и да побегне од продавницата да побара помош.
Против пијаниот старец ќе биде покрената кривична одговорност. Имено непознатиот човек бил во алкохолизирана состојба влегол во продавницата и започнал З.С да ја допира по нозете и задникот.
Во тој моме

Пронајдете не на следниве мрежи: