Промоција на денот на веб-порталот за поддршка на бизнисот

Loading...

Денеска, 24.2.2016 година, на веб-порталот за поддршка на бизнис- секторот се промовираат следните 4 фирми, и тоа: Македонското здружение за заштита и спасување во планина и непристапен терен АСКЛЕПИЈ Скопје, Некст маркетинг, Неодата и Пастрмајлија Грил Хаус.Повеќе информации може да се добијат на https://mspaerodrom.mk.
Преку порталот претпријатијата ги промовираат своите производи, но и сопствените брендови, акции, вработени во фирмите или успешни приказни.
Инаку, фирмите што сакаат да обезбедат бесплатна реклама треба да се регистрираат на порталот, да ги контактираат лицата одредени за соработка и да обезбедат материјал. Секоја фирма, која ќе достави материјал, ќе биде објавена на порталот.
Единствен критериум што фирмата треба да го исполнува за да обезбеди бесплатна реклама на порталот е да биде регистрирана на територијата на Општина Аеродром. Рекламирањето ќе се врши на принцип прв пристигнат прв објавен.Повеќе информации може да се добијат на https://mspaerodrom.mk.
Преку порталот претприј

loading...
Loading...