Просидба која е се само не ОБИЧНА! Ќе ви ја врати вербата во ИСКРЕНА ЉУБОВ!

Ќе ве трогне видеото.Тејлор и Хајли веќе со години се во врска, а токму нивната просидба е една од најубавите љубовни приказни. Тејлор одсекогаш сакал да го праша таткото на својата сакана за благослов, но бидејќи тој починал, го сторил следното…
Благослов за својот потфат барал од нејзините браќа и сестри и упатил трогателно писмо до нејзиниот починат татко.Тејлор и Хајли веќе со години се во врска, а токму нивната просидба е една од најубавите љубовни приказни. Тејлор одсекогаш сакал да го праша татко

Пронајдете не на следниве мрежи: