Прво ја терале да ја лиже плунката, а потоа ја силувале 13 луѓе

Девојче кај селските власти барала поштеда за својот татко кој не можел да врати долг, поради што ја понижувале, масовно ја силувале и на крајот ја убиле. 15- годишното девојче од Индија се обратила кај селските старешини кои решиле да го претепаат нејзиниот татко  бидејќи неги вратил позајмените пари  за купување на трактор, Но, тие не ги прифатиле нејзините молби  и не го поштедиле нејзиниот татко туку ја натерале да плука на подот и да ја лиже плуканката.Набрзо потоа исчезнала. нејзиното тело било најдено во вторникот во близина на околната пруга.
Ја пронашле мртва и гола
„Во 08:15 часот видов мртво тело. никогаш не сум видел такво нешто. Кога телата ќе паднат под воз, тие се во парчиња, но на себе имаат облека. Во овој случај  само едното рамо и беше покриено со крпа“, раскажал Ганеш Прасад, кој го пронашол телото.
Роднините на девојчето именувале 13 припадници на групата која управува со селото во Западен Бенгал,  а за кои веруваат дека ја силувале и убиле малата девојка. Во тие краеви на Индија групното силување е вообичаена казна од селските старешини за жените кои според нивното мислење ќе згрешат згрешат според обичаите на заедницата.Набрзо потоа исчезнала. нејзиното тело било најдено во вторникот во близина на околната пруга.
Ја пронашле мртва и гола

Пронајдете не на следниве мрежи: