Работник во 1995 година пронашол изгубено бебе – по 20 години се случува нешто неверојатно!

Во октомври 1995 година еден градежен работник од Чикаго слушнал несекојдневни звуци додека работел. Во ѓубре пронашол оставено бебе.Човекот по име Герчланд Роки Хајат веднаш ја одвел во болница, каде ја згрижиле медицинските сестри.
Бебето наскоро го посвоиле, тоа добило дом и семејство какво што заслужило.  Името Мери Грејс го промениле во Морган Хил. 
Морган пораснала не знаејќи дека е посвоена. Дури на 20-годишна возраст ја дознала вистината за своето спасување. 
Човекот кој ја спасил го нарекла „ангел чувар“ и одлучила да го запознае.
Човекот по име Герчланд Роки Хајат веднаш ја одвел во болница, каде ја згрижиле медицинските сестри.
Бебето наскоро го посвоиле, тоа добило

Пронајдете не на следниве мрежи: