Рамче: Жено бутај го творов во гаќи!

Loading...

Рамче и жена му сакале да пренесат твор преку границаРамче и жена му сакале да пренесат твор преку граница, иако бил забранет пренос на животни.
Пред граница:
Жено бутај го творов во гаќи!
Ама Рамче смрди многу.
Бутај го мори!
Ама смрди, труе…

Абе бутај го, па ако треба и нека се отруе.
Рамче и жена му сакале да пренесат твор преку граница, иако бил забранет пренос на животни.
Пред граница:
Жено бутај го творов во г

loading...
Loading...