РАЗБЕСНЕТ бик се стрча кон девојче во инвалидска количка. Никој не го очекуваше ОВА!

Видеото во кое се гледа како бик се затрчува кон девојче во инвалидска количка ни доаѓа од Шпанија, а во него се гледа една навистина несекојдневна глетка!На снимката се гледа како бикот трча кон девојчето, а само неколку моменти потоа девојчето стана од количката и почна да трча без никакви проблеми.
Многумина тврдат дека девојчето било во количка поради просење, додека други се убедени дека се случи чудо.На снимката се гледа како бикот трча кон девојчето, а само неколку моменти потоа девојчето стана од количката и почна да трча без никакви проблеми.

Пронајдете не на следниве мрежи: