Разговараат две колешки на работа:

Разговараат две колешки на работа:Разговараат две колешки на работа:- Ако шефот ти разбере дека си се омажила веднаш ќе ти даде отказ.- Но, јас нема да му кажам!- Ами ако ти се роди дете?.- Е, тогаш тој не ќе смее да се јави!Разговараат две колешки на работа:- Ако шефот ти разбере дека си се омажила веднаш ќе ти даде отказ.- Но, јас нема да му кажам!-

Пронајдете не на следниве мрежи: