РАЗОТКРИЕН: Еве како Заев успеа да донесе 3.000 луѓе со само 5 автобуси!

Мистеријата е решена! Конечно може да се дојде до заклучок како СДСМ со само пет автобуси успеа да „донесе“ 3.000 демонстранти од Прилеп во Скопје.Голема фама се крена по повод денешните „демократски“ протести на СДСМ, за кои медиумите поддржани од СОРОС ја пласираа информацијата дека река луѓе ќе ги преплават скопските улици.
Тоа е сѐ во ред, но има еден мал проблем.
На социјалните мрежи се споделуваа фотографии дека едвај неколку комбиња и мал број автобуси успеале да дојдеат до главниот град на земјава.
Тогаш, како СДСМ „успеа“ со бујната фантазија да пренесе над 3.000 луѓе со само 5 автобуси?

Успешно е решена таа теорија која им пркоси на законите на физиката.
Изгледа Заев учел од возачов во видеото:
Голема фама се крена по повод денешните „демократски“ протести на СДСМ, за кои медиумите поддржани од СОРОС ја пласираа информацијата д

Пронајдете не на следниве мрежи: