Репортерка била касната од мравка при јавување во живо. Нејзината реакција е НЕПРОЦЕНЛИВА!

Австралиска репортерка доживеала нервен слом при едно јавување од терен, откако ја каснала мравка.Алекс Бернхардт, репортерка на каналот 9News од Бризбејн, се обидела да се воздржи за време на јавувањето во живо, но не можела да ја трпи силната болка по каснувањето.
„Штотуку ме касна… булдог мравка. Оххх. Боже мој. Ќе се расплачам, навистина боли“ – рекла Бернхардт при јавувањето, пред да исчезне од кадарот.
Ова видео настанало пред неколку месеци, но никогаш не било објавено на Јутјуб.
Инаку, булдог мравките, кои можат да пораснат и до 40 милиметри, знаат да бидат многу агресивни кога го бранат мравјалникот.Алекс Бернхардт, репортерка на каналот 9News од Бризбејн, се обидела да се воздржи за време на јавувањето во живо, но не можела да ја трпи силната

Пронајдете не на следниве мрежи: