Сабајле се глеам у огледало и тоа ми вика…

Сабајле се глеам у огледало и тоа ми вика…Убавината не е секогаш пресудна.. :DУбавината не е секогаш пресудна.. 😀

Пронајдете не на следниве мрежи: