Сакал да ја изеде бананата но потоа забележал дека НЕШТО МРДА…Малку подоцна следел НЕВИДЕН ХОРОР!

Овој несреќник сакал само да јаде банана, но наместо тоа добил хорор изненадување на векот.За сета среќа, пред да ја отвори забележал дека нешто чудно се случува под кората, па решил да причека со јадењето.
На негово изненадување, од бананата излегол пајака, кој изгледал доста весело. Една работа е сигурна- тој дефинитивно никогаш повеќе нема да сака да се почести со ова овошје…
Погледнете го видеото…

 
За сета среќа, пред да ја отвори забележал дека нешто чудно се случува под кората, па решил да причека со јадењето.
На негово изненадување,

Пронајдете не на следниве мрежи: