Сакаше да ги фасцинира девојките во клубот, но му се случи НЕСРЕЌА ВО ГАЌИТЕ!

Предупредување: Никогаш не клекнувајте додека сте „камен“ пијани.Можеше ли да му се случи поголем кошмар и срам? Дечкото кој очигледно е прилично пијан, се обидува да ги импресионира девојките со многу лошо танцување, кое се состоеше од „секси“ клекнувања. Сиротиот човек танцуваше прилично лошо, но како тоа да не беше доволно, тој на сета мака- дури и ги наполни гаќите.
Еден од неговите пријатели изјавил дека дечкото имал проблеми со варењето на храната пред да излезе на журка, исто така пријателот на несреќниот дечко рекол дека и тој носи дел од вината, бидејќи го убедувал дека тие треба да излезат, и покрај неговите проблеми со стомакот, пренесува британскиот Мирор. 
Погледнете:Можеше ли да му се случи поголем кошмар и срам? Дечкото кој очигледно е прилично пијан, се обидува да ги импресионира девојките со многу лошо танцу

Пронајдете не на следниве мрежи: