Самострели ВПЕРЕНИ ВО НЕА: Има јаболко на глава и нема да поверувате ШТО ќе се случи!

Силвија Силвија (60), е бабичка којашто заедно со сопругот се натпреваруваше во шоуто „Америка има талент“ против својот син Пол Понс.Таа имаше точка во која неколку самострели беа поставени на тој начин што секој го репетира оној другиот, а првиот од којшто таа стрела ги покренува другите.
Кој воопшто би се сетил на вакво нешто?
За ова не треба да бидете само прецизни и храбри, туку помалку и луди. Се прашуваште зошто?
Погледнете сами!Таа имаше точка во која неколку самострели беа поставени на тој начин што секој го репетира оној другиот, а првиот од којшто таа стрела ги покренув

Пронајдете не на следниве мрежи: