Се фрлил од зграда: Самоубиство го потресе Куманово

Loading...

Полицијата изврши увид и утврди дека станува збор за самоубиство на 62-годишен кумановец со иницјали Љ.М..Самоубиство го потресе Куманово. Утрово во 8 часот и 20 минути граѓани пријавиле во кумановската полицијата дека на плочник во зграда, лоцирана на улицата „Димитрије Туцовиќ„ во Куманово е пронајдено безживотно тело на повозрасен маж.
Полицијата изврши увид и утврди дека станува збор за самоубиство на 62-годишен кумановец со иницјали Љ.М..Самоубиство го потресе Куманово. Утрово во 8 часот и 20 минути граѓани пријавиле во кумановската полицијата дека на плочник во зграда, лоцирана на

loading...
Loading...