Се јавува швалерката на Рамче и Рамчеица ја крева слушалката…

Се јавува швалерката на Рамче и Рамчеица ја крева слушалката…Се јавува швалерката на Рамче и Рамчеица ја крева слушалката…
-Ало…
-Рамче ми треба?
-Кој го бара?
-Другарка од средно…
-Кое средно мори….. тој осмо нема завршено…Се јавува швалерката на Рамче и Рамчеица ја крева слушалката…
-Ало…
-Рамче ми треба?
-Кој го бара?
-Другарка од

Пронајдете не на следниве мрежи: