Се обиде да ја пипка додека спие. На крај си го доби заслуженото!

Навистина не би требало да ви откриеме многу нешта за ова видео, но со сигурност ви потврдуваме дека крајот го краси делото.Еден дечко видел слободно место покрај девојка во автобус и седнал до неа.
Кога забележал дека спие, тој ги пуштил рацете и повеќе од потребното и се обидел да ја пипка по градите.
Но, кармата го направи своето…

Погледнете го видеото и уверете се како девојката „го наградила“ за неговото несоодветно однесување:
Еден дечко видел слободно место покрај девојка во автобус и седнал до неа.
Кога забележал дека спие, тој ги пуштил рацете и повеќе од потре

Пронајдете не на следниве мрежи: