Се обидува да наслика ремек-дело за 90 секунди: Погледнете дали ќе успее!

Сликарот Д. Вестри покажа неверојатен талент во популарна ТВ емисија.Тој почна да „шлака“ бои на платното. На прв поглед изгледа како голем хаос, но кога ќе го сврти платното ќе ве остави без зборови!
 
Погледнете го видеото:Тој почна да „шлака“ бои на платното. На прв поглед изгледа како голем хаос, но кога ќе го сврти платното ќе ве остави без зборови!

Пронајдете не на следниве мрежи: