Се вика Снегулка, тежи 170 килограми и убедена е дека е многу подобра „риба“ од Бритни Спирс

Унгарската ѕвезда која сама себе си се нарекува Снегулка (Snowflake) има 34 години и е една од тие личности кои веднаш ќе ги запомните и без да ја слушнете како пее.  Сликата всушност си говори сама по себе, а најинтересниот дел од целата оваа приказна е што таа себе си се нарекува „Унгарска Бритни Спирс“.

И покрај тоа што Снегулка целосно го имитира својот идол, таа самоуверено тврди дека е многу подобра „риба“ од неа.
Па останува да го погледнете и да слушнете како звучи нејзинoто видео „My Mission“.Сликата всушност си говори сама по себе, а најинтересниот дел од целата оваа приказна е што таа себе си се нарекува „Унгарска Бритни Спирс&ld

Пронајдете не на следниве мрежи: