Се возеле момче и девојка. Возејќи се така, добиле желба да се онадат…

Се возеле момче и девојка. Возејќи се така, добиле желба да се онадат…Се возеле во кола двајца млади момче и девојка. Возејќи се така, добиле желба малку да се онадат. Како што биле попалени, излегле и се пикнале под колата и почнале да работат. По извесно време не забележале како им приоѓа еден полицаец. Тој ги прашал:
– Што правите овде деца?
Младите, занесени во е*ењето, спремно му одговориле: – Пааа… Еве, ја поправаме колата!
– Е, деца многу ми е жал, но морам да ве известам дека го закочивте целиот сообраќај. Се направи огромна колона на патот, а во колоната се наоѓа претседателот, потоа возилата на тројца министри и неколку странски делегации…
– А, да…! Да ви кажам и дека некој ви ја украл колата!!!Се возеле во кола двајца млади момче и девојка. Возејќи се така, добиле желба малку да се онадат. Како што биле попалени, излегле и се пикнале под

Пронајдете не на следниве мрежи: