Семинар на УМС во Ливадиште: Припреми за изборните циклуси кои следат

Најмногу заради дружба и припреми за изборните циклуси кои следат, Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ викендов одржува семинар во Ливадиште.Членови на ИК на УМС, претседатели на ОК на УМС и членови на најголемиот политички подмладок учествуваат на летниот камп. Свое обраќање покрај претседателот Владимир Нелоски кој говореше на тема „Младите и политиката: од теорија кон пркатика“, имаше и Владимир Бошњаковски кој се осврна на влијанието и идеологијата на младинските идеологии.
Во денешната агенда предвидено е да се обрати и Тимчо Муцунски, Заменик Министер за информатичко општество и администрација и член на ИК на УМС на ВМРО-ДПМНЕ.
Членови на ИК на УМС, претседатели на ОК на УМС и членови на најголемиот политички подмладок учествуваат на летниот камп. Свое обраќање покрај прет

Пронајдете не на следниве мрежи: