Син го преплаши таткото со една порака, па итро му соопшти лоша вест!

Синот на итар начин успеа да се снајде како на најбезболен начин да му соопшти на таткото дека му заклучиле слаба оцена.Како ли само му текна на ваков начин да му ја соопшти веста? 🙂
Како ли само му текна на ваков начин да му ја соопшти веста? 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: