СИТЕ ОЧИ ВО НИВ: Најсензуалниот танц кој сте го виделе досега!

Овој стил на танцување се вика Кизомба  и ја носи целата  сензуалноста на подиумот за танц.Кизомба е танц кој ги комбинира елементите на европскиот и африканскиот танц.
Без сомнение, секое движење е волшебно. Публиката сакаше  за ја фати секоја секунда од нивната танцова рутина, а ниту вие нема да можете да прекинете да ги гледате…
Best Kizomba Dance by virealityКизомба е танц кој ги комбинира елементите на европскиот и африканскиот танц.
Без сомнение, секое движење е волшебно. Публиката сакаше &nbs

Пронајдете не на следниве мрежи: