СКАНДАЛ на факултет: Студенти суспендирани поради секс снимка!

На социјалните мрежи се рашири вулгарна снимка на студенти кои имаат орален секс на Универзитет во Индијана.Поради спорната снимка суспендирани се студенти од братството “Алфа Тао Омега“ кои  биле организатори на забавата на која е забележана снимката.
На снимката се гледа како студентите имаат орален секс на девојка пред  бројна публика.
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ НА СЛЕДНАТА СТРАНА И ИСТОТО НЕ  Е ЗА ЛИЦА ПОМЛАДИ ОД 18 ГОДИНИ!

 
Поради спорната снимка суспендирани се студенти од братството “Алфа Тао Омега“ кои  биле организатори на забавата на која е

Пронајдете не на следниве мрежи: