Скриена камера од ПЕКОЛОТ: Каква хорор идеја за да се обележи петок 13-ти!

Loading...

Овие луѓе баш имаат „среќа“!Вистински „среќници“. Ова скриена камера доаѓа директно од пеколот. Кој би можел да има ваква хорор идеја за да го обележи петок 13-ти?
Што би направиле вие да сте на нивно место?
Погледнете го видеото. Вистински „среќници“. Ова скриена камера доаѓа директно од пеколот. Кој би можел да има ваква хорор идеја за да го обележи петок 13-ти?

loading...
Loading...