Слепо момче излезе на сцената. Никој не очекуваше дека ќе го направи ОВА!

Роден во сиромашен кварт во Гватемала, Бенџамин Џонатан бил посвоен на четиригодишна возраст од страна на американско семејство.Кога пристигнал во Америка, единствениот јазик кој го зборувал бил шпанскиот, па поради тоа имал тешкотии во комуникација со останатите.
Со оглед дека имал тешкотии во вербалното изразување, неговата мајка го пријавила на курс по танц, а токму тоа му ја донесе големата радост во животот.
Погледнете го видеото:Кога пристигнал во Америка, единствениот јазик кој го зборувал бил шпанскиот, па поради тоа имал тешкотии во комуникација со останатите.
Со

Пронајдете не на следниве мрежи: