Слободни 23 работни места. Се отвара нова ОЧНА БОЛНИЦА

Loading...

Сигуро  се пронајдовте во еден од огласите, побрзајте аплицирајте!Специјална очна болница „Деница“ во подготовка, објавува оглас за вработување на:
МЕДИЦИНСКА СЕСТРА 7 работни позиции (4 македонски јазик и 3 албански јазик)
ИНСТРУМЕНТАРКА во операциона сала 2 работни позиции
СПЕЦИЈАЛИСТ ПО АНЕСТЕЗИЈА 
ТЕХНИЧАР ЗА ОЧНА ОПТИКА ОПТИЧАР ИЛИ ОПТОМЕТРИСТ – 2 работни позиции
ДОКТОР СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ОЧНИ БОЛЕСТИ-  6 работни позиции
ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ- 1 работнa позициjа
ОПЕРАТИВЕН МЕНАЏЕР- 1 работна позиција
Потребни квалификации:
ВСС од областа на економија, маркетинг и менаџмент или фармација
ДИПЛОМИРАН ЕКОНОМИСТ- СМЕТКОВОДИТЕЛ- 1 работна позиција
ХИГИЕНИЧАР/КА 2 работни позицииСпецијална очна болница „Деница“ во подготовка, објавува оглас за вработување на:

loading...