Слушам, вие таксистите сте биле големи швалери, а?

Цветко вози такси, и влегува една згодна 45 годишна жена, и одма почнува да се закачка:Цветко вози такси, и влегува една згодна 45 годишна жена, и одма почнува да се закачка:
– Слушам, дека  вие таксистите сте биле големи швалери, а?
– Нее, муабети се тоа само…
– Ајде ајде кажи како ги познавате, на која и се сака, а на која не?
– Епа, уште кога ќе влезе, ќе ја мириснам, и по мирисот ја познавам.
– Е ај, мене мирисни ме…
Цветко, културно од далеку мириснал, и рекол:
– Ти си поштена, тука муабет да нема !
– Дечко, а на тебе носот да не ти е затнат?!Цветко вози такси, и влегува една згодна 45 годишна жена, и одма почнува да се закачка:
– Слушам, дека  вие таксистите сте биле големи

Пронајдете не на следниве мрежи: