Смртоносно видео: Вака изгледа кога нуркач ќе се судри со ајкула!

Loading...

Прашањето е дали се уште сака да нурка, ова е искуство кое се случува само еднаш во животот…Уште кога се работи за животно од ова семејство, не ви се пишува добро.
Овде едноставно не сте сигурни што ве удрило, дали е тоа кит или можеби ајкула, а во овој случај на овој нуркач му се случиле двете работи, но во една…
Тешко е да се објасни што му се случило на овој човек, затоа подобро погледнете го видеото и сфатете сами.

Уште кога се работи за животно од ова семејство, не ви се пишува добро.
Овде едноставно не сте сигурни што ве удрило, дали е тоа кит или мо

loading...
Loading...