СМС: Кога дечкото ќе ти каже дека ја оставил дрогата

Loading...

Кога дечкото ќе ти каже дека ја оставил дрогатаОх, а се израдува девојчето 🙂
 Ох, а се израдува девојчето 🙂
 

loading...
Loading...