СМС на денот: „Марија ти да не се дрогираш?“

СМС на денот…
Кога на татко ти ќе му се смачи од алкохол! 🙂
 
Кога на татко ти ќе му се смачи од алкохол! 🙂
&n

Пронајдете не на следниве мрежи: