Снимка од свадба која стана апсолутен хит: Парот започна да танцува кога одеднаш…

Без оглед на тоа што венчавката се случи претходната година никогаш не е доцна да се погледне ова интересно видео. Имено, настанот се случил во Босна, а младенците Теа и Емир својата венчавка ја „зачиниле“ со интересен танц. 
Иако е сосема нормална работа ваква венчавка да се види во Америка, но на Балканот ретко се гледа. 
Задолжително погледнете!

 
 
Имено, настанот се случил во Босна, а младенците Теа и Емир својата венчавка ја „зачиниле“ со интересен танц. 
Иако е сосе

Пронајдете не на следниве мрежи: