Со бушалица ја пробуши лубеницата, а потоа направи нешто ГЕНИЈАЛНО!

Нема ништо подобро кога во топлите летни денови ќе се освежите со лубеница! Лубениците во себе содржат дури и 92% вода и токму поради тоа се и толку освежувачки но и хранливи.Во следното видео погледнете како да ја искористите лубеницата на сосема поразличен начин.
Нема да ви откриеме за што се работи, но ве советуваме да го погледнете видеото и да откриете самите. 

 Во следното видео погледнете како да ја искористите лубеницата на сосема поразличен начин.
Нема да ви откриеме за што се работи, но ве сове

Пронајдете не на следниве мрежи: