Со месеци сопствениците НАМЕРНО ја изгладнувале. Еден ден дојде до целосен пресврт!

Ејџел со месеци била изгладнувана до смрт од страна на луѓе коишто земаат миленици само за да ги малтретираат.Останал само костур, не можела да оди ниту да се храни.
Умирала. Полека и болно.
Еден ден ѝ се насмевнала среќата и дошло време за нов почеток.
Погледнете ја неверојатната трансформација на храбрата и борбена Ејнџел:Останал само костур, не можела да оди ниту да се храни.
Умирала. Полека и болно.
Еден ден ѝ се насмевнала среќата и дошло време за

Пронајдете не на следниве мрежи: