Со ноќи плачела поради страшни главоболки: Погледнете што ѝ пронашле во носот

Loading...

Ова е едно мало девојче  кое има сериозни проблеми да заспие и со ноќи  е будна, се поради  синусна инфекција.Ова кутро  девојче боледува од  хронична синусна инфекција и  за да ѝ помогнат  родителите користат  пумпа за да ѝ го исчистат  носот и  да ја исфрлат инфекцијата. Никогаш не ни  било јасно како  функционира ова, но  работи и  токму на ова девојче му  помогнало  да се ослободи  од главоболките.
За жал, оваа синусна инфекција  била една од најлошите кои едно дете може да ги има, а неверојатно  „масивна“ работа излегла од нејзиниот нос благодарение на пумпата. За толку мало девојче, со толку мал нос, изгледа дека таа не може да го издржи тоа и не е ни  чудо што страдала.Ова кутро  девојче боледува од  хронична синусна инфекција и  за да ѝ помогнат  родителите користат  пумпа за да ѝ го исчи

loading...