Со овој тест на Фројд откријте ги вашите погледи кон животот

Loading...

Интересен тест кој мора да го решите…Одговарајте го секое прашање детално и посебно и не брзајте да ги прочитате одговорите.
Дури кога ќе го дадете одговорот на последното прашање, преминете на одговорите.
1. Се наоѓате покрај море, со затворени очи. Што чувствувате?
 2. Се движите низ шумата и гледате под нозете. Што чувствувате?
3. Ги гледате галебите во лет. Првата  мисла ви е?
4. Многу коњи (напишете го првото што ви паѓа на памет, не размислувајте)
5. Се наоѓате среде пустина, пред ѕид со мал процеп зад кој се гледа оаза. Што ќе направите? (Опишете дејствија, не мисли)
6. Се движите низ пустината, уморни и гледате стомна со вода. Што ќе направите? ( Повторно дејствија, не чувства)
7. Сте се загубиле во шума. Ноќ е, гледате дом со прозорец што свети. Што ќе направите?
8. Се наоѓате во густа магла. Што ќе направите?

РЕЗУЛТАТИ: Еве што имал на ум Фројд со овие прашања.
1. Вашиот однос кон животот, емоциите, чувствата.
2. Самодоверба, вие меѓу семејството и најблиските.
3. Вашиот однос кон жените.
4. Вашиот однос кон мажите.
5. Вашата основна животна стратегија, цел. Како ги решавате своите проблеми.
6. Вашата сексуална определеност, избор на партнер.
7. Вашата подготвеност за брак, врзување.
8. Вашиот однос кон смртта.Одговарајте го секое прашање детално и посебно и не брзајте да ги прочитате одговорите.
Дури кога ќе го дадете одговорот на последното праш

loading...
Loading...