Шокантна снимка од мост кој се руши со сите туристи на него!

Многу луѓе имаат фобии од мостови без разлика дали се работи само за поминување на истите или пак стоење. Но секако голем дел од луѓето го оставаат стравот на страна токму поради фактот дека ретко се случуваат вакви несреќи. 
Група авантуристи шетајќи се на Нов Зеланд неодамна оваа лекција ја научија на најтешкиот начин: а тоа е дека не може многу луѓе да се шетаат по нестабилен мост. 
Овој мост кој ќе го видите на снимката изгледа како да е во многу лоша состојба, а за жал не е забранет за пешаци. 
Среќата во оваа несереќа е дека пешаците знаеле да пливаат кога паднале во водата откако мостот пропаднал. Еден од нив со мобилниот го снимил целиот инцидент. 
А следен пат кога ќе наидете на стар и оштетен мост сетете се на снимкава. Но секако голем дел од луѓето го оставаат стравот на страна токму поради фактот дека ретко се случуваат вакви несреќи. 
Група авантури

Пронајдете не на следниве мрежи: